Kom igennem lange flyture

Ah, at rejse verden rundt og komme til lande langt væk. Det er spændende og eksotisk, og så tager det tit over 10 timer med fly at komme frem! Langdistance flyvninger er der mange af, og jeg har selv været på en del. Der kommer et tidspunkt, hvor skærmen foran dig med film og små spil bare ikke er nok længere. Man kan ved nød på presset to film ud af den af gangen, og så måske en halv times spil (når det virker). Det var så lige omkring 3 timer der er brugt. Hvordan kommer man igennem de næste 7?

  1. Blade og bøger. En kindle er en god idé her, da du kan have flere bøger med uden at det vejer noget. I månederne op til din rejse anbefaler jeg også at besøge nogle bladkiosker og hamstre spændende blade for lidt ekstra penge. Bare husk ikke at læse for meget af dem, inden ud rejser!
  2. En lur får tiden til at flyve (eeeeey! puns!) afsted, men hvordan får man sovet? Jeg anbefaler sig øjnedråber til jer, der får tørre øjne, ørepropper og en øjenmaske. Hvis du ikke kan lide at læne sædet tilbage, så kan jeg også anbefale dig at få sådan en smart rejsepude til nakken.
  3. Spis. NYD måltiderne på flyet, og få så meget ud af dem som muligt. Tag dig god tid, og sig ja tak til ekstra vand og te så du ikke dehydrere. Får det dig til at gå på toilettet et par gange gør ikke så meget, for så får du strukket benene. Tag nogle snacks med hjemmefra, såsom m&ms eller nødder. De kan også købes i lufthavnen.

langdistance

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s