Til at stildne lysten lidt..

Kon Tiki plakatKender i det, når man ikke lige har mulighed for at tage afsted – men man brænder for det! Det kan være svært at tage impulsivt afsted når man har kone og børn. Selvom livet er rart, så mister man bare noget af det impulsive, som man havde mulighed for da man var ung og selvstændig. Misforstå mig ikke, jeg elsker min familie og ville ikke bytte den for noget!

Der er heldigvis nogle ting man kan gøre for at ‘mildne trangen’ til at rejse væk – og de er heldigvis ikke alle komplicerede og dyre. En af mine go to muligheder er at se film, der har noget eksotisk i sig.
Lige nu er jeg faldet over den norske film Kon Tiki, som netop er kommet på netflix. Den har også nogle danske islæt, men stadig har den også en stor grad af storfilm over sig. Hvilket gør at det bliver en helt speciel og flot oplevelse at se – man kan hvertfald drømme sig lidt væk fra mørket og kulden herhjemme i et stykke tid.

I mellemtiden, så er de små begyndt at spørge hvor vi skal hen næste gang. Hvilket før mig til at spørge om de har arvet det fra deres mor og jeg?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s