På tur i det danske..

Nu er det jo ikke kun udlandet jeg holder af at rejse rundt i. Danmark er et af mine favorit steder på jorden – ellers havde jeg nok forlængst pakket mit liv sammen og flyttet et andet sted hen. Jeg elsker alt ved landet her – og jeg keder mig virkelig virkelig sjældent. Hvordan kan man overhovedet det, når vi som grundlag har vejret der hver eneste dag tager sig anderledes ud? Det er da fantastisk. Forestil jer at leve et sted, hvor hver eneste dag var ens i forhold til vind, temperatur og nedbør.. Jeg tror jeg ville gå til…

Nå, men indlægget her skal handle om, hvordan min kone og jeg har været på en dejlig køretur ud til Vesterhavet.

Vi startede weekenden med at pakke bilen selvfølgelig. En enkelt kuffert var mere end rigeligt, og så den obligatoriske proviant til turen, så vi ikke var nødsagede til at gøre alt for mange lange og dyre stop undervejs.

Vi har meget forskelligt biltilbehør til når vi skal på sådan en hygge-tur. F.eks. siddepuder, varmesæder og kopholdere. Det gør bare turen en del mere komfortabel…:)

Vi ankom til Blåvands bugt fredag eftermiddag, og fandt os hurtigt til rette i det sommerhus vi på forhånd havde lejet. Det var fantastisk at sidde foran pejsen om aftenen, med “vild med dans” i tv’et, kaffe i koppen og konen i armene.. Så kan man altså ikke ønske sig meget mere. Og når resten af weekenden så tilmed bød på lange, blæsende, kolde, forfriskende gåture langs det fantastiske vesterhav, ja, så ved man altså at man har det skønt.

vesterhavet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s