Fantastisk rejse!

Så er vi kommet hjem til Danmark efter en fuldstændig fantastisk rejse til Afrikas Savanne. Der er MEGET at berette om, og jeg il ikke komme med det hele i én kortfattet blogpost, men i stedet dele oplevelserne lidt ud. Så får jeg også bedre tid til at fordøje det hele lidt. Jeg fik taget en masse billeder med mit nyindkøbte kamera – faktisk omkring 2000, så jeg har et stort arbejde foran mig, når de skal sorteres i mapper på computeren. Og så har jeg jo tidligere været inde på, at vi vil lave sådan en rejsebilledbog. 
En anden ting jeg vil opdatere lidt om, er et mål jeg havde om at få set “The big Five” på vores safari tur, og jeg vil ikke afsløre endnu, om vi fik set alle fem, og hvillke jeg i øvrigt var mest fascinerede af. Det var stort at se alle disse dyr på nært hold, ude i det fri. Lige så stor som jeg havde håbet på.
En anden ting jeg vil fortælle om i en senere blogpost, er oplevelsen det var at skulle rejse og opleve ting med en gruppe af fremmede mennesker! Vi var i alt 12 og en guide, så en ret stor gruppe. Men det gik godt, på trods af små finurlige oplevelser.

Jeg glæder mig til at fortælle meget mere, men nu skal vi lige falde lidt ned først, og fordøje det hele!

 

Advertisements