Rejsedagbog med billeder

Vores sydafrikanske eventyr. Det skal vist være titlen på den dagbog min kone har tænkt sig at skrive om vores kommende rejse. Jeg synes det er en fantastisk ide, især nu hvor jeg har fået mit nye kamera, og kan tage fantastiske billeder til bogen.

Jeg har set flere forskellige steder online, hvor man kan bestille sådan nogle foto-bøger, hvor man via et program kan uploade sine billeder, tilføje tekst og så få dem lavet og tilsendt. Det gælder så bare lige om at finde den rigtige løsning, og den opgave, har jeg fået. Så tkst og dagbog, bliver min kones opgave og jeg må stå for billeder og teknik – mere eller mindre grundstenen i vores ægteskab, skulle jeg mene 😉

Jeg fandt en test, hvor Billedbutikken.dk eftersigende var testvinderen, og det er da også en nem og overskuelig hjemmeside, og kvaliteten af bøgerne skulle være den absolut bedste. Men det er også den dyreste side, så jeg har også kigget på nr. 2 i testen; Pixum.dk. Også en overskuelig hjemmeside, og kvaliteten af bøgerne virker OK. Jeg har besluttet at downloade begge sidernes fotobogs software, og så kan jeg jo sidde og lege lidt med dem, og se hvilken der falder mig nemmest at bruge. Jeg er ude i god tid, da bogen jo først kan laves efter vores rejse, men min nysgerrighed er vakt, og jeg overvejer da om ikke jeg skal lave en lille bog om en af vores tidligere rejser mens vi venter på næste afgang.

fotobog

 

 

 

Advertisements

One thought on “Rejsedagbog med billeder

  1. Pingback: Fantastisk rejse! | Globetrotterens eventyr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s