Det var det kamera vi kom fra..

Ja, som jeg skrev i sidste post, så har jeg på det sidste brugt lidt tid på at finde et godt kamera, og min kære bror bliver glad, når jeg fortæller at jeg har valgt hans favorit, et Nikon D800. Det er et lækkert spejlreflekskamera, der skulle være meget brugervenligt og eftersigende super til billeder på Savannen. Prisen er peberet, og det er også noget mere end mit budget tillader. Jeg havde afsat omkring 10.000kr til et kamera, og dette kommer til at koste noget mere end det.

Jeg vil gerne nå at gennemføre et fotokursus med mit nye kamera inden afrejse, så selvom jeg ved at jeg har en lille ekstra indkomst ventende i næste måned, kan jeg vist ikke vente så længe med at købe kameraet. Min kone har lige læst omkring de her berygtede kviklån, og at de faktisk slet ikke er så slemme, hvis bare man sørger for at betale tilbage til tiden, så det vil jeg nu overveje. Den første hjemmeside jeg faldt over var www.Ferratum.dk. Kan det leve op til det lovede, og låne mig pengene hurtigt, kunne jeg bestemt godt overveje at tage imod tilbudet, så jeg langt om længe kan få mit kamera.

Min lokale Nikon forhandler afholder selv det fotokursus jeg gerne vil deltage i, og han forsikrede mig, at jeg vil blive glad for kameraet, og han vil lære mig de mest nyttige funktioner, når jeg medbringer mit kamera til en af hans workshops. Jeg glæder mig allerede, selvom købet ikke er gået igennem endnu.

nikon-unveils-d610-dslr-with-enhanced-burst-mode-the-new-entry-level-fx-format-dslr-camera

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s