Nye klæder

sydafrika

Forberedelserne, til vores Sydafrikanske eventyr på Savannen, er i fuld gang. Jeg kom hurtigt frem til, at en kuffert nok ikke er det bedste valg, at medbringe på Savannen, så jeg måtte kigge mig om efter en rygsæk. Normalt er det min kone, der står for det der med at butiks shoppe, for, som ganske mange andre mænd, siger det mig simpelthen ikke noget. Jeg besluttede mig derfor for at søge efter en rygsæk online, og så kunne jeg jo altid sende lillemor ned at købe den.

Men under søgningen faldt jeg over Sportamore, som blev et dyrt men fornøjeligt bekendtskab. Sportamore er en hjemmeside, der tilbyder stort set alt indenfor sports udstyr og beklædninger til yderst fordelagtige priser, og jeg må med skam indrømme, at jeg godt kan se, hvordan min kone til tider, kan lade sig rive med, når hun finder gode tilbud. I løbet af 45 min fik jeg bestilt en smart rygsæk fra Salomon, nye gode sandaler og vandresko, shorts til mig (ikke mindre end 3 par… der var jo tilbud!) og 2 toppe til min kone.

Alt det til den nette sum af knap 4000 kr. Det er da billigt! Hele handlen foregik over en fredelig kop kaffe, foran computeren her på hjemmekontoret, og så med gratis levering lige til døren 3 dage efter. Min kone kunne ikke have klaret det billigere, om hun så havde brugt 3 hektiske timer på at suse rundt i alle byens butikker. Længe leve internettet og længe leve mit nye bekendtskab, Sportamore.

Advertisements

One thought on “Nye klæder

  1. Pingback: Kufferten skal pakkes! | Globetrotterens eventyr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s