Turen går til…

Jeg er i fuld gang med forberedelserne til vores næste eventyr. Vi er ikke bange for at være aktive, og elsker at komme ud at se naturen og dyrelivet i de lande vi besøger. Og denne gang  får vi da også rig mulighed for at nærstudere et dyreliv, vi ikke ser i samme omfang i Danmark. Turen går nemlig til Sydafrika, hvor hovedtemaet for turen er safari. Vi skal på 13 dage opleve rigtig meget, og vi har som noget ganske uvant, valgt at bestille en pakkerejse. Dvs. at programmet for vores tur er lagt på forhånd, og vi kommer til at følges med en gruppe af andre danskere som vi ikke kender på forhånd.

Normalt arrangerer og planlægger vi alt selv. Men da det er Sydafrika vi skal til, hvor især savannen interesserer os, er vi blevet rådet til at holde os til arrangerede ture, da vi efter sigende skulle få meget mere for pengene her. Og jeg må da også sige at det indtil videre ser meget lovende ud. En ekstra bonus oven i hatten er, at vi efter adskillige dage på savannen, slutter af på det paradislignende sted, Mauritus. Her skal vi bo på lækkert hotel med pool, drinks og god mad. Noget især min kone ser frem til.

Jeg har en masse jeg skal have planlagt det næste stykke tid. Og så har jeg besluttet mig til at investere i et nyt kamera. I næste blogpost vil jeg komme nærmere ind på hvilket kamera jeg har i tankerne.

mauritius

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s